vineri, 28 septembrie 2012

Să vorbești prostii, multe și felurite...da asta je nu-i frumos, pentru că tu ești fată și fetele niciodată nu tre să vorbească prostii și pofig dacă fac lucru ista în public sau nu, asta je îi înjositor. Apoi, voi știți că înjuratu reduce din stres și nervi, și nu blea, nu vă descărcați nervii, asta je nu-i delocu frumos.
Când ai în preajam ta un om sadomasochist sentimental apoi îi jâstoca tare, el te fute pe tine la creieri și face exact același lucru cu el de fiecare dată. el de asta nu se satură, da creierii tăi pot să facă scurt circuit.
și asta de fapt puțin contează, pentru că tu trebu să fii om de treabă, tu nu trebu să te fuți cu creierii omului, și sadomasochistul nu ești tu!
Tre să fii un om de treabă deatâta că pe tine karma peste ani o să te ajungă din urmă  și o să-ți ardă un dos de palmă pentru că tu n-ai știut să apreciezi ce ți-o dat viața în tinerețe, și la toți li-i pohui de fapt, inclusiv karmei că ce ți-o dat ea nu era bun pentru tine, era bun pentru ei. Da știți, pentru cineva ciocolata albă aerată tot poate fi cîcat, deatâta că el o mai gustat și ciocolată neagră, odată!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu